Bemutatkozó

A 100 százalékban magyar tulajdonú CITY-FAKTOR Zrt. és CITY-LEASING Zrt. rugalmas és gyors finanszírozási konstrukcióik révén elismert szereplői a hazai pénzügyi szolgáltatók piacának.

A CITY-FAKTOR Zrt. faktoring termékei azoknak a vállalkozásoknak jelenthetnek kézenfekvő megoldást, amelyeknek stabil működésükhöz - a kitolódó fizetési határidők ellenére - szükségük van számlaköveteléseikben lekötött tőkéjükre. Faktorcégként a még le nem járt fizetési határidejű, igazolt teljesítésű számlák faktorálásával elégítjük ki partnereink rövid távú finanszírozási igényeit.

A szintén kizárólag magyar tulajdonban lévő CITY-LEASING Zrt. 2001 évi megalakulása óta több névváltozáson esett át mire elnevezése mai formáját öltötte. Az elmúlt 15 év működése során zárt és nyílt végű pénzügyi lízing szolgáltatásával méltán vívta ki ügyfelei és a lízing piac elismerését. Konstrukciói rendkívül kedvező és gyors megoldást nyújthatnak személy- és tehergépjárműveket, gépeket és egyéb eszközöket beszerzendő vállalkozások számára.

A CITY-FAKTOR Zrt. és a CITY-LEASING Zrt. is - tevékenységeiknek megfelelően - aktív tagja a Magyar Faktoring Szövetségnek, illetve a Magyar  Lízingszövetségnek, mely tagságok további garanciát jelentenek szolgáltatásunk minőségét és társaságaink megbízhatóságát illetően. 

Független pénzügyi szolgáltatókként sikereinket és folyamatos növekedésünket az elmúlt évek alatt mindvégig eredményes üzletpolitikánknak köszönhettük. Ennek alapját szakértelmünk mellett megbízhatóságunk adja, illetve, hogy ügyfeleink egyedi igényeire szabott, gyors és rugalmas finanszírozási megoldásokat kínálunk. Tapasztalt munkatársaink személyes, bizalmi kapcsolatot ápolnak partnereinkkel, amit ők sokéves lojalitásukkal ismernek el.

CITY-FAKTOR Zrt. tulajdonosai:
Apáthy Zoltán Endre részesedés, szavazati jog 50%
Iker Bernadett részesedés, szavazati jog 50%

CITY-LEASING Zrt. tulajdonosa:
RECONTRA Kft. részesedés, szavazati jog 100%